Search

Onze groep

Welkom bij de Adelaar.

Een adelaar is een mooie, grote roofvogel die tot grote hoogten kan rijken. Een adelaar zoekt zijn prooi met zorg uit en heeft het geduld om te wachten tot er een mooie prooi voorbij komt.  Daarnaast staat een adelaar voor macht, schoonheid en onafhankelijkheid.

 

Onze klas kan ook tot grote hoogten rijken. De kinderen zullen een doel moeten vormen voor zichzelf: Wat wil ik later? Wat heb ik daarvoor nodig? Waar moet ik dit schooljaar aan werken? Op die manier wordt hun persoonlijke doel hun prooi. 

 

Ons doel is de kinderen uit de klas te laten groeien tot mooie mensen die -net als adelaren- onafhankelijk kunnen handelen. Zoals het past bij een eindgroep vinden we het met de klas belangrijk dat iedereen eigen keuzes kan maken, zodat iedereen helemaal zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen tot een mooie, grote vogel, die tot grote hoogten kan rijken.  

Onze klas bestaat uit 12 jongens en 4 meiden: Collin, Mawuli, Ronan, Thomas, Judy, Miquel, Sven, Ruben, Theo, Wesal, Marick, Milan, Lorena, Soënita, Marieke en Shauni. Een gezellige club bij elkaar! Mocht je een keer in de buurt zijn... dan kom maar gezellig langs!

DnnForge - NewsArticles


Geen artikelen gevonden.

Leerkracht

Juf Annemiek - Maandag, dinsdag en woensdag om de week.

a.kroon@fiduciaschool.nl

Juf Agnes - Woensdag om de week, donderdag en vrijdag.

a.visser@fiduciaschool.nl