Search

Onze groep

Welkom bij de Adelaar.

Een adelaar is een mooie, grote roofvogel die tot grote hoogten kan rijken. Een adelaar zoekt zijn prooi met zorg uit en heeft het geduld om te wachten tot er een mooie prooi voorbij komt.  Daarnaast staat een adelaar voor macht, schoonheid en onafhankelijkheid.

 

Onze klas kan ook tot grote hoogten rijken. De kinderen zullen een doel moeten vormen voor zichzelf: Wat wil ik later? Wat heb ik daarvoor nodig? Waar moet ik dit schooljaar aan werken? Op die manier wordt hun persoonlijke doel hun prooi. 

 

Ons doel is de kinderen uit de klas te laten groeien tot mooie mensen die -net als adelaren- onafhankelijk kunnen handelen. Zoals het past bij een eindgroep vinden we het met de klas belangrijk dat iedereen eigen keuzes kan maken, zodat iedereen helemaal zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen tot een mooie, grote vogel, die tot grote hoogten kan rijken.  

Onze klas bestaat uit 12 jongens en 4 meiden: Collin, Mawuli, Ronan, Thomas, Judy, Miquel, Sven, Ruben, Theo, Wesal, Marick, Milan, Lorena, Soënita, Marieke en Shauni. Een gezellige club bij elkaar! Mocht je een keer in de buurt zijn... dan kom maar gezellig langs!

DnnForge - NewsArticles

17

Nog een weekje... en dan mogen we al gaan genieten van de kerstvakantie!

Wat gaat de tijd toch ontzettend snel....

Deze week hebben we een gewoon programma, maar af en toe passen we even iets aan. Zo is er elke morgen een kerstconcertje in de hal van het de hoofdlocatie. Vanmorgen hebben we ook met alle leerlingen daarna geluisterd. De klas van juf Janet en juf Carliene hebben prachtige liederen voor ons gezongen. Dinsdagmorgen zijn de meesters en juffen aan de beurt... Kom je ook luisteren?

De klas is mooi versierd, de lampjes van de kerstboom en bij de kerststal branden.. het vuurtje op het digibord staat aan, en we draaien kerstliedjes... wat een heerlijke tijd!

Denken jullie vrijdag aan je bord, bestek en een beker voor het kerstontbijt?!

De foto's volgen nog....

Bij deze wensen wij jullie alvast :

 

                      Fijne feestagen

en een gezond, liefdevol en gelukkig nieuwjaar toe!

 

Post Rating

Comments

There are currently no comments, be the first to post one!

Post Comment

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Website

Leerkracht

Juf Annemiek - Maandag, dinsdag en woensdag om de week.

a.kroon@fiduciaschool.nl

Juf Agnes - Woensdag om de week, donderdag en vrijdag.

a.visser@fiduciaschool.nl